Vrouw zoekt slaaf lul trekken

vrouw zoekt slaaf lul trekken

Ik keek even naar het rozerode ding en de aderen die zo mooi zichtbaar waren. Ik speelde er rustig en terughoudend mee. Nog steeds wilde ik niet klaarkomen. Ik zag wat kleine haartjes en bedacht me dat ik me al een paar dagen was vergeten te scheren. En terwijl ik zo mijn wellustige gedachten had kwam blondie voor me voor de derde keer.

Haar lichaamsbewegingen, het gekronkel, de zware ademhaling, het gekreun en gekwijl Met de ballgag in probeerde ze me wat te zeggen wat uiteraard in onduidelijk gemompel ging maar ik begreep dat ze graag zou willen stoppen nu.

Het duurde nu aanmerkelijk langer, te lang naar mijn smaak. Ze keek me dankbaar aan. Ik stopte de videocamera, maakte haar los maar liet de gag zitten en ging naar de badkamer waar ik een bakje met warm water vulde, scheerkwast, schuim en een mesje en een handdoek haalde en daar de kamer weer mee in liep. Dit mocht van mij wel eeuwig duren en naar mijn gevoel ging het dan ook veel te snel toen ze met de handdoek de laatste restjes zeep wegwiste.

Ik liep naar de badkamer om me nog even na te wassen liet na terugkomst Mariël de scheerspullen schoonmaken en opruimen en daarna liet ik haar, nog steeds kwijlend het stukje vloer dweilen waar scheerwater en kwijl zich hadden vermengd. Pas toen ze daarmee bijna klaar was haalde ik de gag weg. Ik stond het niet toe. Je mag wel even roken en wat drinken. Dankbaar maakte ze er gebruik van tenslotte wist ze niet wat er nog zou komen en al helemaal niet wanneer.

Mijn mobieltje liet weer weten dat er een berichtje was. Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden.

Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten. Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden. Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop.

Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen. Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp.

Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot. Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan.

Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen. Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam. Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey.

Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden. Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld.

Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan. Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en glimmend te zien was.

Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen. Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen? Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang. Van wie ben jij? Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen.

Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv. Het was een bijzonder gezicht dat mijn slaafje zo werd vernederd door zijn kamergenoot tijdens wintersport. Wat zou hij zich klein voelen. En Mark ging op zijn knieën, kroop naar zijn maatje toe die de camera nu naar beneden kantelde zodat we prima konden zien hoe mijn geile onderdaantje de broekriem van de jongen voor hem losmaakte en daarna de gulp opende en broek en boxer naar beneden trok.

Even keek hij nu echt wél geil in de lens waarna hij zich met handen en zijn mond gulzig op de half harde lul stortte die zich al gauw op oorlogssterkte bevond. Mark speelde ondertussen met één hand met zijn eigen ballen hij moest zijn pikkie wel voelen in het koude staal en met de andere met de ballen en dikke zaadstaaf van Bart terwijl hij likte en zoog.

De camera begon meer en meer te bewegen en je hoorde het gekreun en gemak van beide jonge mannen. Mark verhoogde het tempo en zijn vriend stootte nu met zijn heupen zijn hete geslacht in zijn mond. Het tempo ging omhoog en ik haalde om te voorkomen dat ik zelf zou klaarkomen het meisje in mijn kruis van mijn zaadstaf af. Toen Bart zijn sperma begon te spuiten, in het gezicht, het haar en de openstaande mond van mijn slaaf die geil de camera in keek sprak zijn zus: Mariël keek gebiologeerd naar het tafereel.

We kregen een geile toegift toen duidelijk werd wat de bedoeling was. Hoewel ik er geen toestemming voor had gegeven vond ik het prima dat Bart zijn onderdanige kamergenoot begon onder te pissen en daarbij werkelijk geen plekje droog liet. Het goudgele vocht kletterde over het lijfje van zijn maatje die hij is een geile opdonder spontaan zijn mond opende en de zeik die er in kwam doorslikte. Laat u dat nog even weten? Ik pakte mijn telefoon en stuurde een sms naar hem met de inhoud dat hij het perfect had gedaan en dat ik uitzag naar de volgende movie.

Van al deze seks en geiligheid had ik wat trek gekregen en ik stuurde Mariël de keuken in om nog wat drinken en wat te knabbelen te halen. Als je dan toch zo'n opgewonden vrouwmens in huis hebt kun je het ook als dienstertje gebruiken.

Dat had twee voordelen, ik hoefde niets te doen en zij werd op haar plek gezet. En ik zat dan ook te genieten van de situatie die mij zo spontaan in de schoot was geworpen. We namen een hapje en een slokje en keken even wat t. Onze naakte lijven dicht en knus tegen elkaar lagen we op de bank. Ik bedoel eh, behalve je slaafje ook je echte vriendin? Mijn slavinnetje en mijn vriendin. Het werd later en we praten wat, dronken wat en ik besloot mijzelf, en haar maar het één gaat gewoon niet zonder het ander het genot van uitstel te geven.

Ik ging naar boven en viel in slaap. Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar toen ik wakker werd wou ik uit bed stappen om naar de wc te gaan, maar ik kwam erachter dat ik helemaal naakt vast gebonden was op bed. Ik keek opzij en zag mijn tante naast mij bed, op een stoel zitten. Ze was helemaal naakt, en ik vroeg verbaasd wat dit nu allemaal betekende. Ik deed dit maar, omdat ik echt nodig moest en niet in bed wou plassen.

Het luchtte in ieder geval wel op. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten. Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken. Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in.

Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit. Ik besloot maar om toe te geven. Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken. Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak. Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut. Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op. Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond.

We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken. Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen. Het was een heerlijk gevoel, maar plotseling voelde ik een stevige beet in mijn pik.

Mijn pik deed behoorlijk zeer door die beet, en begon weer te likken. Terwijl ik likte zorgde mijn tante ervoor dat mijn pik stijf bleef. Ze begon steeds harder te kreunen door mijn gelik, een op een gegeven moment kwam mijn tante spuitend klaar. Een grote straal kutvocht stroomde mijn mond binnen, en werd gedwongen om als door te slikken.

Dit was echt goor, ik rook echt nog een poepgeur en weigerde. Ik besloot toch maar te likken en wist inmiddels ook wel, dat ik mijn tong in haar poepgat moet drukken. Dit was nog smeriger dan haar kut en het kokhalzen werd alleen maar erger. Na een tijdje likken mocht ik ermee ophouden. Ze ging met haar kut boven mijn pik zitten en drukte mijn pik in 1 keer naar binnen. Tante begon nu stevig te neuken en kneep mij daarbij hard in mijn tepel. Ze dwong mij om haar te zoenen, en ze drukte haar tong bij mij naar binnen.

Mijn tante rookte en dit was niet bepaald lekker en gewoon goor. Ze bleef nu maar neuken, en ze kwam kreunend klaar op mijn pik. En ze bleef nu net zolang doorgaan tot dat ik mijn zaad diep in haar kut spoot. Ze pakte de kan van het nachtkastje en dwong mij om mijn eigen pis op te drinken.

Ik hield mijn mond stijf dicht, maar mijn neus werd dichtgeknepen en mijn mond ging open.

...

Daarna zette ik de videocamera en het statief recht voor haar en zette deze aan. Ik pakte een vibrator en gaf haar deze aan haar. Ze bracht hem gelijk in en begon zich er voor mijn ogen mee te neuken. Eerst toch nog een beetje beschaamt maar al snel liet ze zich gaan. Het geile grietje deed wat ze moest en ik genoot ervan.

Ze hijgde, kreunde, kwijlde en keek ondertussen ook nog eens geil in de camera. Ze streelde haar hele body, kneep zichzelf in haar borsten en tepels en het duurde niet lang voor ze voor de eerste keer kirrend klaarkwam. Als ze er al geen zin in had liet ze dit niet zien, iets rustiger dat wel ging ze op dezelfde hitsige manier verder. Mijn telefoon piepte een paar keer, een berichtje dus.

Het was Mark die liet weten in Winterberg te zijn aangekomen. Mag hij mij pijpen? Ik ben zo geil'. Dus ik belde Bart en vroeg hem samen met mijn slaafje even apart te gaan en dan de telefoon op de speaker te zetten, zelf deed ik dat ook zodat het vingerende vrouwtje voor me ook hoorde wat er gezegd ging worden.

Zelf mag hij niet klaarkomen deze dagen en wil je in de gaten houden of hij de kuisheidsgordel wel draagt? Ondertussen was Mariël gestopt met mijn opdracht en ik gebaarde dat ze door moest gaan. Prima” “Heb je me gehoord slaafje? Jij kleed je uit wanneer Bart dat wil, pijpt hem of trekt hem af en dat moet gefilmd worden! Ik belde af en richtte me weer op de slet voor me die nu richting het tweede orgasme ging.

Bart zal het ook wel lekker vinden om jou zo te zien”. Haar ogen werden groter en ik zag dat ze dit eigenlijk niet wilde en er tegelijkertijd nog geiler van werd. Ze knikte en gaf zich over aan de tweede explosie in haar lendenen.

Ze haalde weer haar handen van haar lijf en weer gaf ik haar de opdracht om door te gaan. Zelf was ik ook extreem opgewonden. De gedachte alleen al dat mijn slaafje naakt op zijn knieën moest voor zijn lekkere vriend uit het voetbalelftal en de aanblik van mijn slavinnetje voor me zorgde ervoor dat mijn pik met ontblote voorhuid nat werd van mijn voorvocht.

Ik keek even naar het rozerode ding en de aderen die zo mooi zichtbaar waren. Ik speelde er rustig en terughoudend mee. Nog steeds wilde ik niet klaarkomen. Ik zag wat kleine haartjes en bedacht me dat ik me al een paar dagen was vergeten te scheren.

En terwijl ik zo mijn wellustige gedachten had kwam blondie voor me voor de derde keer. Haar lichaamsbewegingen, het gekronkel, de zware ademhaling, het gekreun en gekwijl Met de ballgag in probeerde ze me wat te zeggen wat uiteraard in onduidelijk gemompel ging maar ik begreep dat ze graag zou willen stoppen nu.

Het duurde nu aanmerkelijk langer, te lang naar mijn smaak. Ze keek me dankbaar aan. Ik stopte de videocamera, maakte haar los maar liet de gag zitten en ging naar de badkamer waar ik een bakje met warm water vulde, scheerkwast, schuim en een mesje en een handdoek haalde en daar de kamer weer mee in liep. Dit mocht van mij wel eeuwig duren en naar mijn gevoel ging het dan ook veel te snel toen ze met de handdoek de laatste restjes zeep wegwiste.

Ik liep naar de badkamer om me nog even na te wassen liet na terugkomst Mariël de scheerspullen schoonmaken en opruimen en daarna liet ik haar, nog steeds kwijlend het stukje vloer dweilen waar scheerwater en kwijl zich hadden vermengd. Pas toen ze daarmee bijna klaar was haalde ik de gag weg. Ik stond het niet toe. Je mag wel even roken en wat drinken. Dankbaar maakte ze er gebruik van tenslotte wist ze niet wat er nog zou komen en al helemaal niet wanneer.

Mijn mobieltje liet weer weten dat er een berichtje was. Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden. Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten. Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden. Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop.

Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen. Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp. Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot.

Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan. Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen.

Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam. Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey. Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden.

Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld. Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan.

Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en glimmend te zien was. Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen. Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen? Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang. Van wie ben jij? Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen.

Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv. Ik was 18 jaar toen dit zich afspeelden moest ik door omstandigheden bij mijn tante in huis logeren.

Mijn tante was een vrouw van 40 jaar, en ik vond haar niet al te knap, ze heeft geloof ik ook nog nooit een echte vriend gehad, alleen af en toe een losse flodder voor de seks. Het begon allemaal toen ik een weekje bij haar was. Ik kreeg een kopje koffie van haar, en na een tijdje voelde ik mij helemaal duizelig. Ik zei tegen mijn tante dat ik even op bed ga liggen, omdat ik mij niet zo lekker voelde.

Ik ging naar boven en viel in slaap. Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar toen ik wakker werd wou ik uit bed stappen om naar de wc te gaan, maar ik kwam erachter dat ik helemaal naakt vast gebonden was op bed. Ik keek opzij en zag mijn tante naast mij bed, op een stoel zitten.

Ze was helemaal naakt, en ik vroeg verbaasd wat dit nu allemaal betekende. Ik deed dit maar, omdat ik echt nodig moest en niet in bed wou plassen. Het luchtte in ieder geval wel op. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten.

Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken. Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in. Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit.

Ik besloot maar om toe te geven. Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken. Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak. Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut.

Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op. Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond. We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken. Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen.

Het was een heerlijk gevoel, maar plotseling voelde ik een stevige beet in mijn pik. Mijn pik deed behoorlijk zeer door die beet, en begon weer te likken. Terwijl ik likte zorgde mijn tante ervoor dat mijn pik stijf bleef. Ze begon steeds harder te kreunen door mijn gelik, een op een gegeven moment kwam mijn tante spuitend klaar. Een grote straal kutvocht stroomde mijn mond binnen, en werd gedwongen om als door te slikken. Dit was echt goor, ik rook echt nog een poepgeur en weigerde.

Ik besloot toch maar te likken en wist inmiddels ook wel, dat ik mijn tong in haar poepgat moet drukken. Dit was nog smeriger dan haar kut en het kokhalzen werd alleen maar erger.

Na een tijdje likken mocht ik ermee ophouden. Ze ging met haar kut boven mijn pik zitten en drukte mijn pik in 1 keer naar binnen. Tante begon nu stevig te neuken en kneep mij daarbij hard in mijn tepel. Ze dwong mij om haar te zoenen, en ze drukte haar tong bij mij naar binnen.

Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden.

Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten. Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden. Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop. Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen. Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp.

Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot. Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan. Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen.

Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam. Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey. Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden.

Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld. Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan. Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en glimmend te zien was.

Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen. Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen? Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang. Van wie ben jij? Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen. Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv.

Het was een bijzonder gezicht dat mijn slaafje zo werd vernederd door zijn kamergenoot tijdens wintersport. Wat zou hij zich klein voelen. En Mark ging op zijn knieën, kroop naar zijn maatje toe die de camera nu naar beneden kantelde zodat we prima konden zien hoe mijn geile onderdaantje de broekriem van de jongen voor hem losmaakte en daarna de gulp opende en broek en boxer naar beneden trok.

Even keek hij nu echt wél geil in de lens waarna hij zich met handen en zijn mond gulzig op de half harde lul stortte die zich al gauw op oorlogssterkte bevond. Mark speelde ondertussen met één hand met zijn eigen ballen hij moest zijn pikkie wel voelen in het koude staal en met de andere met de ballen en dikke zaadstaaf van Bart terwijl hij likte en zoog.

De camera begon meer en meer te bewegen en je hoorde het gekreun en gemak van beide jonge mannen. Mark verhoogde het tempo en zijn vriend stootte nu met zijn heupen zijn hete geslacht in zijn mond. Het tempo ging omhoog en ik haalde om te voorkomen dat ik zelf zou klaarkomen het meisje in mijn kruis van mijn zaadstaf af. Toen Bart zijn sperma begon te spuiten, in het gezicht, het haar en de openstaande mond van mijn slaaf die geil de camera in keek sprak zijn zus: Mariël keek gebiologeerd naar het tafereel.

We kregen een geile toegift toen duidelijk werd wat de bedoeling was. Hoewel ik er geen toestemming voor had gegeven vond ik het prima dat Bart zijn onderdanige kamergenoot begon onder te pissen en daarbij werkelijk geen plekje droog liet. Het goudgele vocht kletterde over het lijfje van zijn maatje die hij is een geile opdonder spontaan zijn mond opende en de zeik die er in kwam doorslikte.

Laat u dat nog even weten? Ik pakte mijn telefoon en stuurde een sms naar hem met de inhoud dat hij het perfect had gedaan en dat ik uitzag naar de volgende movie.

Van al deze seks en geiligheid had ik wat trek gekregen en ik stuurde Mariël de keuken in om nog wat drinken en wat te knabbelen te halen. Als je dan toch zo'n opgewonden vrouwmens in huis hebt kun je het ook als dienstertje gebruiken. Dat had twee voordelen, ik hoefde niets te doen en zij werd op haar plek gezet. En ik zat dan ook te genieten van de situatie die mij zo spontaan in de schoot was geworpen. We namen een hapje en een slokje en keken even wat t. Onze naakte lijven dicht en knus tegen elkaar lagen we op de bank.

Ik bedoel eh, behalve je slaafje ook je echte vriendin? Mijn slavinnetje en mijn vriendin. Het werd later en we praten wat, dronken wat en ik besloot mijzelf, en haar maar het één gaat gewoon niet zonder het ander het genot van uitstel te geven. Ik zou haar nog niet neuken terwijl ik daar echt zin in had. Derhalve, mezelf kennende, stond ik op en pakte de zwarte CB , perste mijn ballen door de ring en duwde met moeite de eenzijdig praktisch afgesloten buis over mijn ontblote eikel en lul.

Het ging niet gemakkelijk maar met wat olie kreeg ik het voor elkaar om de boel af te sluiten en liep zo de kamer weer in. Mijn meisje keek me met vragende ogen aan. Anders zou ik je nu ter plekke op je handen en voeten zetten en mijn pik in je douwen. Jij mag volgende week op zoek naar zo'n ding voor vrouwen! Mar mocht nog even naar de wc van te voren en moest toen ze de slaapkamer in kwam op handen en voeten plaatsnemen. Braaf deed ze wat ik zei.

Ik had wat spullen meegenomen en begon met het invetten van een middelmaat buttplug. Rustig, maar wel zeker duwde ik deze in haar kontje. Ze hield haar adem in en kreunde terwijl ik haar roze rozetje penetreerde en afsloot.

Voorts deed ik haar leren polsboeien en een halsband om die ik vervolgens met touw aan elkaar verbond. Haar handen konden nu hooguit tien centimeter uit elkaar en ze kon haar handen tot maximaal op haar navel leggen en dus niet tussen haar benen komen.

Ze mocht gaan liggen, ik dekte haar toe met het dekbed en ging naast haar liggen op het tweede matras. Ik ging demonstratief met mijn rug naar haar toe liggen en probeerde de slaap te vatten wat uiteindelijk lukte. Daar ik al weer hoofdstukken verder ben zal ik proberen dit iets aan te passen. Commentaar op welke manier dan ook stel ik nog steeds op prijs. Mijn tante was een vrouw van 40 jaar, en ik vond haar niet al te knap, ze heeft geloof ik ook nog nooit een echte vriend gehad, alleen af en toe een losse flodder voor de seks.

Het begon allemaal toen ik een weekje bij haar was. Ik kreeg een kopje koffie van haar, en na een tijdje voelde ik mij helemaal duizelig. Ik zei tegen mijn tante dat ik even op bed ga liggen, omdat ik mij niet zo lekker voelde.

Ik ging naar boven en viel in slaap. Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar toen ik wakker werd wou ik uit bed stappen om naar de wc te gaan, maar ik kwam erachter dat ik helemaal naakt vast gebonden was op bed. Ik keek opzij en zag mijn tante naast mij bed, op een stoel zitten. Ze was helemaal naakt, en ik vroeg verbaasd wat dit nu allemaal betekende. Ik deed dit maar, omdat ik echt nodig moest en niet in bed wou plassen. Het luchtte in ieder geval wel op. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten.

Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken. Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in. Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit. Ik besloot maar om toe te geven. Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken.

Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak. Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut. Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op. Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond. We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken.

Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen. Het was een heerlijk gevoel, maar plotseling voelde ik een stevige beet in mijn pik. Mijn pik deed behoorlijk zeer door die beet, en begon weer te likken.

Terwijl ik likte zorgde mijn tante ervoor dat mijn pik stijf bleef. Ze begon steeds harder te kreunen door mijn gelik, een op een gegeven moment kwam mijn tante spuitend klaar. Een grote straal kutvocht stroomde mijn mond binnen, en werd gedwongen om als door te slikken. Dit was echt goor, ik rook echt nog een poepgeur en weigerde. Ik besloot toch maar te likken en wist inmiddels ook wel, dat ik mijn tong in haar poepgat moet drukken.

Dit was nog smeriger dan haar kut en het kokhalzen werd alleen maar erger. Na een tijdje likken mocht ik ermee ophouden.

Ze ging met haar kut boven mijn pik zitten en drukte mijn pik in 1 keer naar binnen. Tante begon nu stevig te neuken en kneep mij daarbij hard in mijn tepel. Ze dwong mij om haar te zoenen, en ze drukte haar tong bij mij naar binnen.

Mijn tante rookte en dit was niet bepaald lekker en gewoon goor.

Hete wijven neuken eskort nl

Sex advertentie plaatsen gratis sex advertentie plaatsen

Vrouw zoekt slaaf lul trekken