Geile broer en zus neuken met glijmiddel

geile broer en zus neuken met glijmiddel

Zachtjes begon ik te drukken en langzaam maar zeker verdween mijn pik in haar gat. Wat voelde dat strak zeg. Lotte begon zachtjes te kreunen. Ik vroeg wat ze ervan vond. Dit is totaal anders als in mijn kutje maar wel lekker.

Neuk mijn geile hol broer. Na enkel minuten stevig doorstoten werd het me teveel en schoot ik dikke stralen van mijn zaad in haar kontje. Lotte draaide zich om. Nu ben ik in al mijn gaatjes ontmaagd. We droogden elkaar af en gingen ieders naar onze kamer om ons aan te kleden. Toen ik beneden kwam was Lotte al aangekleed en vertelde ze mij dat ze naar de stad ging om wat nieuwe kleren te kopen.

Ik heb afgesproken met iemand van school maar ik maak het wel goed en ga vanavond naar de bioscoop met jou oke. Even later was Lotte weggegaan en bleef ik alleen thuis.

Ik dacht na hoe binnen een dag mijn wereldje was veranderd. Gisteren was ik een gewone jarige jongen zonder veel seks met een lief klein zusje van 16 welke nog maagd was.

Nu noemde mijn zusje zich mijn sletje, had ik dat geile ding al verschillende keren geneukt en haar met mijn zaad al haar gaatjes volgespoten. De verdere dag vulde ik met wat computeren en een boek lezen.

Toen het richting etenstijd werd had Lotte mij een sms-je gestuurd dat ze naar huis kwam en met de vraag of ik aan het eten wilde beginnen. Dus begaf ik me in de keuken en pakte spullen om te gaan koken. Een klein kwartier later kwam Lotte thuis. Ik heb wat leuke spulletjes gekocht maar dat zie je straks wel.

Ik trok een ander t-shirt aan op mijn slaapkamer en was net klaar toen Lotte riep: Ik ben er klaar voor! Ze had een strak bloesje met de bovenste knoopjes los waardoor haar decolleté goed zag en een minirokje aan dat tot maar net over haar billen kwam. Ook had ze een beetje make-up op waardoor ze er erg sexy uitzag. Of durf je niet zo met mij over straat? Zus je ziet erg mooi uit, maar is dit niet een beetje te..

Ik bedoel het niet verkeerd hoor maar.. Bovendien is het donker in de bioscoop. Dus laten we snel gaan. Lotte besloot toen we daar waren dat we naar een nieuwe komedie gingen. We kochten een zak popcorn en voor ieders een flesje drinken. We liepen de zaal in en zagen we dat we vroeg waren voor deze film zodat wij de eerste waren in de zaal.

Lotte liep de laatste rij stoelen in tot ongeveer halverwege om daar te gaan zitten en ik liep vlak achter haar. Plots liet ze per ongeluk haar flesje dat gelukkig nog dicht was vallen op de grond.

Ze bukte voorover om het te pakken. Zo zag ik dat onder dat haast minuscule rokje ze geen slipje had aangetrokken. Ze pakte haar flesje en ging zitten. Ik ging naast haar zitten en vroeg ik haar zachtjes, omdat er nu ook andere mensen binnenkwamen. Mijn zusje glimlachte mij terug ”Die kans is niet zo groot en wat dan nog.

Ik zit daar niet mee hoor. Dat maakt het alleen maar geiler” Toen even later de film begon zat er maar een man of tien in de zaal en hadden we de laatste rij voor onszelf. De film was niet zo leuk en zat vol met flauwe grappen waar we eigenlijk niet om hoefden lachen. Ik fluisterde tegen mijn zusje dat ik er niks aan vond. Nadat ze weer me de mogelijk gaf om adem te halen zei ik: Er zitten mensen naar ons te kijken.

Die zien alleen een jong stelletje. We hadden een minuut of tien zitten vrijen toen Lotte zich plots op de grond liet zakken en mijn broek open ritste. Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon me te pijpen.

Lotte ging onverstoord verder. Een van de 2 vrouwen draaide haar hoofd even om maar keek snel weer voor haar uit. Mijn zusje deed er alles aan om mij hier te laten komen en na enkele minuten heerlijk stevig gepijpt te zijn, schoten dikke stralen van mijn geil in mijn zusje keel. Ik moest me inhouden om het niet uit te schreeuwen van geilheid. Even hield ze stil en hoorde ik haar mijn sperma doorslikken.

Ze zoog net zo lang door tot ze mijn pik volledig leeg had en echt elke druppel van haar broers zaad doorgeslikt had. Ik moet bekennen dat was erg lekker. Dus ging ik voor haar op mijn knieen zitten en schoof haar rokje een stukje naar boven. Het feit dat ze geen slipje aanhad maakte mij het erg makkelijk. Lotte deed haar benen uit elkaar en ik viel aan op haar kutje dat duidelijk nat was.

Ik zoog zachtjes op haar genotsknopje en Lotte liet een zacht kreuntje horen. Ik begon haar afwisselend hard en zacht te likken iets wat haar nog geiler maakte.

Ze pakte mijn hoofd beet en drukte mijn tong haast in haar grotje. Ik ging steeds gerichter te werk en toen ik nogmaals aan haar klit zoog stopte ik 2 vingers in haar kut en begon haar hard te vingeren.

Na een tijdje stopte ik er nog een vinger bij. Dit alles zorgde ervoor dat mijn kleine zusje zowat in extase raakte en moeite deed om geen geluid te maken, maar toen ze op haar hoogtepunt was slaakte ze toch een korte kreet.

Geschrokken keek ik haar aan en mijn zusjes hoofd werd rood.. Snel deed ik haar rokje terug en ging snel weer zitten op mijn stoel. Gelukkig had niet iedereen door waar de kreet vandaan kwam en alleen de vrouwen vlak voor ons fluisterden wat met elkaar maar lieten ons niet blijken iets te hebben gehoord.

Daarna probeerden we de film af te kijken. Lotte kroop tegen me aan en ik sloeg mijn arm om haar heen. Nadat de aftiteling liep en de lichten aangingen, stonden we op van onze stoel en liepen de zaal uit. Bij de deur kwamen we de twee vrouwen tegen en zij keken met pretoogjes naar ons. We probeerden heel onschuldig te kijken maar dat hielp niet echt.

Snel pakte Lotte mijn hand en we renden weg. De vrouwen met verbaasde gezichten achterlatend. Geil van alle gebeurtenissen spoedden we ons in de auto naar huis. Daar aangekomen trokken we elkaars kleren uit en doken we samen het bed in.

Het was pas vele uren later toen we moe en bevredigd in slaap vielen. Kleren werden er niet veel meer gedragen en als we die aangetrokken hadden vlogen ze vaak weer snel in het rond. Ik had mijn lieve zusje inmiddels in elke kamer al geneukt en we deden het wel minimaal 5 keer per dag, meestal was dat nog meer. Haast ontelbare keren had Lotte mijn zaad in haar mondje, kutje als kontje tot haar genomen.

Elk mogelijk standje hadden we al uitgeprobeerd. Soms kwamen we een hele dag de slaapkamer niet uit. We leefden allebei in een geile roes en dachten er niet aan dat het kon veranderden. Op een dag ging de telefoon terwijl ik zojuist mijn harde pik in mijn zusjes kutje had gestoken. Aangezien we niet wilde stoppen lieten we de telefoon maar gaan. Het bellen hield op en mijn zusje en ik gingen door met onze incestueuze bezigheden.

Ongeveer een kwartier later kwamen we beiden onder luide kreten tot een geweldig orgasme, maar terwijl ik dikke stralen sperma in mijn zusje spoot klonk wederom het gerinkel van de telefoon. Lotte stapte van mijn pik af en zei: Je spreekt met tante Marga. Ik bel toch niet ongelegen hè? Tante Marga is namelijk getrouwd met de broer van mijn moeder, ome Gerard en zij wonen ergens in een klein zwaar gereformeerd dorpje in het noordoosten van het land waar zij geboren en getogen is.

Vooral tante Marga is zwaar gelovig en aangezien ome Gerard thuis weinig te vertellen heeft leven ze erg vroom. Ze hebben 2 dochters van ongeveer 17 en 14 maar zij worden door tante Marga nogal strak gehouden. We zagen ze bijna nooit. Dat is toch wel goed he. We zijn er over een klein halfuurtje. Ik vertelde aan Lotte wat tante Marga gezegd had. Die komt ons natuurlijk controleren of wij geen drugs gebruiken en ritueel kippen slachten of zoiets.

En als ze iets verkeerds denkt te hebben gezien zijn we de sigaar. Overal door het huis lagen trofeeën van onze seksescapades. Tijd voor te douchen hadden we nog niet gehad. Even later stopte de auto van ome Gerard voor ons huis met een caravan erachter. Lotte die een leuk zomers jurkje had aangetrokken stond in de deuropening om iedereen te verwelkomen. Ik stopte nog snel een bevlekte boxer onder een kussen van de bank. Tante Marga liep de kamer binnen en keek in het rond of alles wel heel was.

Ze werd gevolgd door ome Gerard, mijn oudste nichtje Karlijn en jongste nichtje Sophie. Lotte was intussen al in de keuken verdwenen om koffie en thee te gaan zetten. Nadat ze was teruggekeerd met het drinken en een pak koeken werd er wat over voornamelijk koetjes en kalfjes gepraat, al probeerde tante Marga wel uit te vissen wat wij zo allemaal deden alleen in huis. We vertelden dat we voornamelijk met onze hobby’s bezighielden, verder wat computeren en films kijken. Lotte en ik probeerden ons gezicht zo goed mogelijk in de plooi te houden om niet in lachen uit te barsten want ze moesten eens weten.

Het bleek dat ze eigenlijk op weg waren naar een camping in, maar omdat onze ouders hadden gebeld en ze hier vlak langs zouden rijden, kwamen ze eerst bij ons op bezoek. Ze hadden namelijk een probleempje.

De bedoeling was dat de caravan uiteraard voor tante Marga en ome Gerard was en een tweepersoonstent die ze hadden gehuurd voor mijn nichtjes. Alleen door een foutje was de tent niet aanwezig en de caravan was te klein voor 4 mensen. Het zou te lang duren om een andere tent te regelen in Frankrijk en om er zo maar een te kopen.

Kan Karlijn hier een weekje logeren? Sophie past er nog net bij in de caravan maar twee meiden gaat echt niet. Jullie ouders vonden het trouwens ook goed. Tante Marga leek het niet zo geweldig te vinden en ik was het er ook niet echt mee eens al was dat om hele andere redenen, maar Lotte riep: Ze kan bij mij op de kamer.

Ik keek Lotte met een boos gezicht aan. Ze deed alsof ze niks doorhad. Ome Gerard liep gelijk naar de auto om de spullen van Karlijn te pakken. Toen de koffie op was, vertrokken mijn tante en oom en mijn jongste nichtje richting Frankrijk en bleven Lotte en ik samen met Karlijn achter.

Lotte en Karlijn gingen naar boven om alles in orde te maken voor het slapen. Ik dacht bij mezelf: Karlijn was een gezonde blonde Hollandse meid om te zien, alleen zo verlegen als de pest. Met Lotte praatte ze nog wel eens maar met mij sprak ze haast nooit. Ik ging maar wat computeren en surfte wat op internet.

De twee meiden lieten mij volledig links liggen. Zo kwam het dus dat ik voor het eerst vanaf het begin van mijn seksrelatie met mijn zusje alleen in mijn bed in slaap viel. Halverwege de nacht werd ik wakker en stond op om naar de WC te gaan. Ik liep slaapdronken de badkamer in. Ik kreeg toen pas door dat het licht al aan was. Ik keek recht in de ogen van mijn nichtje die kennelijk net klaar was met plassen en bezig was haar slipje omhoog te trekken onder haar nachtjapon.

Snel hield ik mijn handen voor mijn edele delen. Mijn nichtje draaide haar hoofd weg en probeerde langs me heen te gaan en ik deed een stap opzij, alleen omdat Karlijn met haar hoofd omhoog liep gleed ze bijna uit. Ik pakte haar nog net vast maar moest daardoor weer mijn penis loslaten. Zij deed een poging zich ergens aan vast te pakken maar greep met haar hand per ongeluk heel even mijn nu stijve lid vast.

Verschrikt liet ze los en stormde de badkamer terwijl ze zich hevig verontschuldigde. Verbaasd maar ook opgewonden bleef ik achter in de badkamer. Omdat mijn pik nu wel erg stijf was besloot ik me even af te rukken om de druk van de ketel te halen. Ik was al even bezig, toen ik een bekende stem achter me hoorde zeggen: Ze ging op haar knieën zitten en nam mijn lul in haar mond.

Vol overgave begon ze mij te pijpen. Ik was al bang dat we nooit meer samen geile dingen konden doen. Mmm wat pijp je lekker zeg! Zuig mn zaad uit mijn lul lief sletje” even later kwam ik klaar en nadat Lotte al mijn sperma had doorgeslikt liet ze mijn lul met rust.

Ze vertelde mij dat Karlijn net overstuur de slaapkamer was binnengekomen. Lotte was daarvan wakker geworden en had begrepen dat er iets was voorgevallen in de badkamer tussen Karlijn en mij. Aangezien Karlijn zich te erg schaamde om het te vertellen was Lotte maar naar mij op zoek gegaan. Ik vertelde wat er precies was gebeurd. Ze is wel erg preuts hoor. Daar moeten we wel wat aan veranderen hoor. Maar nu gaan we weer naar bed. Na die geweldige pijpbeurt koste het mij weinig moeite weer in slaap te komen.

Ik sliep een gat in de dag en werd pas tegen de lunch wakker. Ik stapte uit bed trok wat kleren aan en liep naar beneden. Het huis was verlaten. Ik vond een briefje van Lotte op de tafel in de keuken.

Daarin stond dat ze boodschappen was doen en ze had Karlijn meegenomen. Daar was ik weer alleen. Pas tegen het einde van de middag kwamen de meiden terug. Onder het eten vertelde mijn zusje dat ze samen met Karlijn wat nieuwe kleren had gekocht en dat we vanavond een gezellige avond gingen vieren, stiekem gaf ze mij een knipoog. Na het toetje gingen zij met z’n tweeën naar boven. Ik ruimde de boel op en wachtte tot ze naar beneden kwamen.

Eerst kwam Lotte de kamer binnen en vertelde mij wat we gingen doen. Haar bedoeling was een gezellige avond onder het genot van alcohol proberen Karlijn wat uit dat vrome keurslijf te halen. Lotte had een haltertopje aan en een kort broekje. Even Later kwam Karlijn binnen gekleed in een oerdegelijke wijde bloes en een lange rok. Lotte stelde voor om een spelletje te gaan doen. Jij mag het zeggen. Maar we hebben alleen kaarten dus daar moeten we het mee doen.

We legden Karlijn de spelregels uit en speelden een paar proefrondjes. We hadden geen echte fiches dus moesten we iets anders verzinnen. We spraken af dat degene die de hand verloor een glaasje tequila op zou drinken. Na 10 handen gespeeld te hebben hadden ik en Lotte 2 keer een glas achterovergegooid, maar Karlijn al 6.

Dit begon zijn effect te krijgen op Karlijn die duidelijk aangeschoten was en veel vrijer werd waardoor ze nu ook tegen mij honderduit praatte. Toen de tequilafles na weer een paar rondjes leeg was stelde Lotte voor om maar over te gaan op strippoker. Karlijn wilde dat eigenlijk niet maar Lotte wist haar toch vrij makkelijk te overtuigen. We begonnen te spelen. Ik verloor de eerste hand en deed mijn shirt uit. Lotte verloor ook 1 hand en zat even later in haar BH.

Toen verloor Karlijn en deed ze met moeite haar bloes uit maar ze had nog een hemdje aan. Gelukkig verloor ze ook de volgende hand en keken we tegen haar goedgevulde BH aan. Na een kwartier zat Lotte alleen nog in een minuscuul slipje en had Karlijn alleen nog haar BH en haar slip aan. Uit mijn ooghoeken zag ik Karlijn naar mijn boxer kijken, waar duidelijk de contouren van mijn harde lul zichtbaar waren.

Karlijn verloor haar hand en moest dus haar BH uit doen. Giechelend trok ze deze uit en ik zag dat ze echt schitterend mooie stevige borsten had. Deze waren een stuk groter dan die van mijn zusje. Haar roze inmiddels stijve tepels staken prachtig af tegen haar blanke huid. Daarop verloor Lotte haar hand en zou zij de eerste zijn die naakt was.

Ze stond op en trok haar slipje naar beneden en keek Karlijn met grote ogen naar mijn zusjes poesje. Aangezien Lotte naakt was stelde zij voor dat als iemand die naakt was verloor de andere twee een opdracht verzonnen voor de verliezer en deze moest zonder tegenspraak worden uitgevoerd. We stemden daar mee in en speelden de volgende hand die ik verloor.

Ik stond op en schoof mijn boxer tergend langzaam naar beneden en dus zo mijn penis bevrijde. Karlijn keek gefascineerd naar mijn keiharde pik. Lotte zag dit ook en knipoogde naar mij. Ik ging weer zitten en Karlijn verloor vervolgens haar hand. Nu zou zij haar slip uit moeten trekken, ze stond op en trok ze haar slip snel naar beneden. Er kwam een grote bos schaamhaar tevoorschijn. Snel deed ze haar handen voor haar kruis en ging ze zitten.

Lotte en ik lachten even naar elkaar. De volgende hand verloor Karlijn alweer en was het dus tijd voor de eerste opdracht.

Mijn zusje en ik overlegden snel en tenslotte nam Lotte het woord. Ik weet niet hoe dat.. Even later kwam ze terug met scheerspullen en zei tegen Karlijn dat ze met haar benen wijd op de stoel moest gaan zitten. Even later zat Karlijn met een volledig glad kutje en ik zag dat ze hele mooie schaamlippen had.

Hij hoorde wat gestommel en toen kwam zijn zusje binnen, Petra was haar naam en haar vriendin kwam achter haar aan, haar naam was Lisa.

Ze riepen hoi tegen hem en gingen wat te drinken halen, Lars riep neem eens een biertje voor mij mee. De meiden kwamen binnen met een fles bier en een fles wijn en wat glazen en gingen bij hem zitten. Nu schoot het door zijn hoofd, zal ik deze meiden eens domineren? Het was wel zijn zusje maar ze zou hem vast niet verraden, daar zou hij wel voor zorgen. Schenk mijn glas vol zus, zei hij tegen zijn zus, die even vreemd op keek.

Ze had nog niets in de gaten gelukkig en schonk zijn glas vol bier en ging weer zitten. Lisa, zei hij op dwingende toon, geef mij het glas aan, nu meteen. Nu keken ze wel wat vreemd op maar Lisa deed het toch maar om de rust te bewaren. Verder keken ze niet naar hem om maar hadden hele verhalen over de leuke jongens die ze hadden ontmoet die avond. Dat stond hem niet aan, hij zat er voor lul bij en dat doe je niet met hem, nu moest hij maatregelen nemen dacht hij.

Zo zei hij, nog lekker geneukt met de jongens? Wie hebben jullie allemaal te pakken gehad? Lars, zei zij zusje, doe eens normaal, dat vraag je toch niet?

Lars moest lachen, ik wil het weten zei hij, of moet ik het er uit rammen? Zijn zusje wist dat hij weleens bot was maar dit had ze nog nooit meegemaakt met hem. Kom, vertel op welke kerels hebben jullie geneukt? Zijn zusje zei, niemand natuurlijk, daar gaan we niet voor uit, we gaan om lol te hebben. Ik heb nog geen lol gehad vanavond zei Lars, dan moet ik mij nu maar vermaken met jullie, dat gunnen jullie mij toch wel? Ze zeiden beide van ja, niet wetende wat hij in zijn hoofd had om te gaan doen.

Dat is dan oke zei hij, dan beginnen we nu. Als eerste mag jij zusje je bovenkleding uit doen. En zeg geen nee want dan kom ik het zelf doen. Nu werd ze toch wat bang en deed haar shirt uit en ze zat nu in haar zwarte bhtje, haar borsten mochten er zijn, die staken mooi recht vooruit en waren lekker stevig. Alles, hoorde ze haar broer zeggen, ook die domme bh van je, weg er mee.

Ze deed dat ook maar weer en schaamde zich voor haar vriendin om dat die haar broer zo ook niet kende. Nu draaide hij zich naar Lisa, doe je rok uit beval hij haar en voor de duidelijkheid, ook alles wat er onder die rok zit. Bang keek Lisa naar haar vriendin, maar die knikte zachtjes van, doe maar. Schuchter trok ze langzaam de rokje uit. Dit ging voor Lars veel te langzaam en hij riep, schiet op teef, doe uit of ik kom je helpen.

Lisa had nu de tranen in haar ogen, ze had geen idee wat er nu allemaal ging gebeuren. Ook haar vriendin keek ongelukkig, ze wachten maar af. Lars was nu ongeduldig geworden en liep naar Lisa, scheurde de rok weg en trok zo haar string van haar kontje, nu was ze helemaal naakt van onderen.

Ga nu samen op de bank zitten zei Lars, wat ze snel deden, nu waren ze dicht bij elkaar en dat was wel fijn nu. Maar lang duurde de vreugde niet want Lars wou dat Lisa de borsten van Petra ging strelen en Petra moest Lisa gaan vingeren. Hij ging er zelf eens goed voor zitten, wat had hij het goed voor elkaar, twee van die meiden die niet veel gewend waren, nu kon hij zich uitleven.

De meiden deden niet erg hun best en hij ging er heen en zei, kijk dat doe je zo, en stak een paar vingers in de kut van Lisa. Ze begon nu harder te huilen, en Lars riep, hou daar mee op slet, je gaat genieten en mag mij wel dankbaar zijn. Hij pakte de hand van Lisa en zei, nu je vingers in die kut en snel ook. Ze deed het en Petra vond het niet fijn maar probeerde niet te gaan gillen of zo. De vingers gingen niet goed naar binnen doordat Petra niet geil was en haar kut kurkdroog.

De tieten van Lisa werden wel groter en de tepels staken lekker vooruit, Lars beet er in, wat pijn deed. Maar hij ging door, Lisa probeerde ondertussen een vinger in de kut van haar vriendin te krijgen, maar het ging echt niet.

Lars kwam omhoog, stond dreigend voor zijn zusje en zei, ben je niet geil genoeg slettebak? Zal ik je een handje helpen om geil te worden?

Hij gooide haar languit op de bank, ze kwam met haar hoofd op de schoot van Lisa. Nu gaan jullie elkaar zoenen zei hij, en niet zachtjes een kusje geven maar lekker tongen samen en dan zal ik zorgen dat jullie goed geil worden.

Hij haalde iets uit zijn broekzak, het bleek glijmiddel te zijn en smeerde alles goed in zodat zijn vingers lekker in de kut gleden.

Breng Me Je Zus. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn behaard, de seks is natuurlijk, en de seks is geweldig. Geile oudere Zus Geneukt door Broer zsweet.eu STP5 De Pauze Broer En Zus heeft Behoefte aan Een Neuken! . gieten glijmiddel op uw gezwollen kut. 24 aug Dominante broer pakt zus en haar vriendin hard aan. Keek naar wat mannen en vrouwen die elkaar gingen neuken, dit was ook niets dacht hij, het is ook altijd hetzelfde. zodat ze meteen naakt voor die man stond, dat was echt wel geil. Hij haalde iets uit zijn broekzak, het bleek glijmiddel te zijn en. 1 okt Zijn zus is een slet die altijd dronken thuis komt, maar vandaag is ze veel te ver weg en ze valt neer als ze thuiskomt, haar broer maakt direct misbruikt van haar. Geile broer en zus neuken. min. %.

Geile broer en zus neuken met glijmiddel

: Geile broer en zus neuken met glijmiddel

SEX MASSAGE ARNHEM PRIVE ONTVANGST ZEELAND 207
Geile broer en zus neuken met glijmiddel Terwijl ik met haar clitoris bezig was begon ik haar poesje te vingeren en merkte dat ze heel erg nat. Daar aangekomen trokken we elkaars kleren uit en doken we samen het bed in. Zoals ze daar stond met haar doorweekte lichtroze T-shirtje waren duidelijk de contouren van borstjes en haar stijve tepels zichtbaar. Verveelde broer en zus brengen tijd met elkaar door Hij baalde wel om nu thuis te zitten, zijn ouders waren het weekend weg en zijn zus en haar vriendin waren op stap.
Jongens sex met jongens hete meiden sex Sex in den bosch seks almere
Geile broer en zus neuken met glijmiddel 43

SEX MET DIKKE NEGERIN KEUKENSEX

Op een gegeven terwijl Lotte met haar rug naar me toe stond en haar haren wilde uitspoelen moest ze voorover bukken anders kwam ze niet met haar hoofd onder de douchekop. Ze stak haar kontje naar achteren wat er voor zorgde dat mijn harde piemel tegen haar aarsje aankwam.

Lotte voelde dit en zei lachend “He broer je steekt hem toch niet in mijn kontje he?. Een echt sletje gebruikt ook haar kontje hoor. Ik wil wel eens weten hoe dat voelt.

Ik pakte een flesje bad olie bij gebrek aan ander glijmiddel,smeerde dit rond haar poepgaatje en smeerde ook mijn pik in. Zachtjes begon ik te drukken en langzaam maar zeker verdween mijn pik in haar gat. Wat voelde dat strak zeg. Lotte begon zachtjes te kreunen. Ik vroeg wat ze ervan vond. Dit is totaal anders als in mijn kutje maar wel lekker. Neuk mijn geile hol broer. Na enkel minuten stevig doorstoten werd het me teveel en schoot ik dikke stralen van mijn zaad in haar kontje.

Lotte draaide zich om. Nu ben ik in al mijn gaatjes ontmaagd. We droogden elkaar af en gingen ieders naar onze kamer om ons aan te kleden.

Toen ik beneden kwam was Lotte al aangekleed en vertelde ze mij dat ze naar de stad ging om wat nieuwe kleren te kopen. Ik heb afgesproken met iemand van school maar ik maak het wel goed en ga vanavond naar de bioscoop met jou oke. Even later was Lotte weggegaan en bleef ik alleen thuis. Ik dacht na hoe binnen een dag mijn wereldje was veranderd. Gisteren was ik een gewone jarige jongen zonder veel seks met een lief klein zusje van 16 welke nog maagd was.

Nu noemde mijn zusje zich mijn sletje, had ik dat geile ding al verschillende keren geneukt en haar met mijn zaad al haar gaatjes volgespoten. De verdere dag vulde ik met wat computeren en een boek lezen. Toen het richting etenstijd werd had Lotte mij een sms-je gestuurd dat ze naar huis kwam en met de vraag of ik aan het eten wilde beginnen.

Dus begaf ik me in de keuken en pakte spullen om te gaan koken. Een klein kwartier later kwam Lotte thuis. Ik heb wat leuke spulletjes gekocht maar dat zie je straks wel. Ik trok een ander t-shirt aan op mijn slaapkamer en was net klaar toen Lotte riep: Ik ben er klaar voor!

Ze had een strak bloesje met de bovenste knoopjes los waardoor haar decolleté goed zag en een minirokje aan dat tot maar net over haar billen kwam. Ook had ze een beetje make-up op waardoor ze er erg sexy uitzag. Of durf je niet zo met mij over straat? Zus je ziet erg mooi uit, maar is dit niet een beetje te..

Ik bedoel het niet verkeerd hoor maar.. Bovendien is het donker in de bioscoop. Dus laten we snel gaan. Lotte besloot toen we daar waren dat we naar een nieuwe komedie gingen.

We kochten een zak popcorn en voor ieders een flesje drinken. We liepen de zaal in en zagen we dat we vroeg waren voor deze film zodat wij de eerste waren in de zaal. Lotte liep de laatste rij stoelen in tot ongeveer halverwege om daar te gaan zitten en ik liep vlak achter haar. Plots liet ze per ongeluk haar flesje dat gelukkig nog dicht was vallen op de grond. Ze bukte voorover om het te pakken. Zo zag ik dat onder dat haast minuscule rokje ze geen slipje had aangetrokken.

Ze pakte haar flesje en ging zitten. Ik ging naast haar zitten en vroeg ik haar zachtjes, omdat er nu ook andere mensen binnenkwamen. Mijn zusje glimlachte mij terug ”Die kans is niet zo groot en wat dan nog. Ik zit daar niet mee hoor. Dat maakt het alleen maar geiler” Toen even later de film begon zat er maar een man of tien in de zaal en hadden we de laatste rij voor onszelf.

De film was niet zo leuk en zat vol met flauwe grappen waar we eigenlijk niet om hoefden lachen. Ik fluisterde tegen mijn zusje dat ik er niks aan vond. Nadat ze weer me de mogelijk gaf om adem te halen zei ik: Er zitten mensen naar ons te kijken. Die zien alleen een jong stelletje. We hadden een minuut of tien zitten vrijen toen Lotte zich plots op de grond liet zakken en mijn broek open ritste.

Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon me te pijpen. Lotte ging onverstoord verder. Een van de 2 vrouwen draaide haar hoofd even om maar keek snel weer voor haar uit. Mijn zusje deed er alles aan om mij hier te laten komen en na enkele minuten heerlijk stevig gepijpt te zijn, schoten dikke stralen van mijn geil in mijn zusje keel.

Ik moest me inhouden om het niet uit te schreeuwen van geilheid. Even hield ze stil en hoorde ik haar mijn sperma doorslikken. Ze zoog net zo lang door tot ze mijn pik volledig leeg had en echt elke druppel van haar broers zaad doorgeslikt had. Ik moet bekennen dat was erg lekker. Dus ging ik voor haar op mijn knieën zitten en schoof haar rokje een stukje naar boven.

Het feit dat ze geen slipje aanhad maakte mij het erg makkelijk. Lotte deed haar benen uit elkaar en ik viel aan op haar kutje dat duidelijk nat was. Ik zoog zachtjes op haar genotsknopje en Lotte liet een zacht kreuntje horen. Ik begon haar afwisselend hard en zacht te likken iets wat haar nog geiler maakte. Ze pakte mijn hoofd beet en drukte mijn tong haast in haar grotje. Ik ging steeds gerichter te werk en toen ik nogmaals aan haar klit zoog stopte ik 2 vingers in haar kut en begon haar hard te vingeren.

Na een tijdje stopte ik er nog een vinger bij. Dit alles zorgde ervoor dat mijn kleine zusje zowat in extase raakte en moeite deed om geen geluid te maken, maar toen ze op haar hoogtepunt was slaakte ze toch een korte kreet.

Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Broer bespioneerd zus wat leidt tot taboe sex Broer straft hete zus Ondeugende broer en zus neuksessie Maagd broer geneukt door slet zus Nieuwsgierig broer gezogen door zus Verveelde broer en zus brengen tijd met elkaar door Broer deelt geile zus met vriend Broer neukt een babe die ook nog zijn zus is Rijpe broer en zus neuken echt hard Mollige broer en zus nemen een ondeugende show op Maagdelijke broer geneukt door sletterige zus Broer vraagt zus om hem te ontmaagden Echte broer en zus beeldmateriaal Broer en zus neuken in de badkamer Hunk neukt oudere zus

Oma is zo geil gebeft worden