Keldersex 2 pikken in 1 kut

keldersex 2 pikken in 1 kut

Als ik de deur open zie ik allemaal mensen die geheel naakt rond lopen en met elkaar aan het neuken zijn. Ik geef mijn ogen de kost en kijk ondeugend in het rond. Snel merk ik dat ik daar niet moet zijn en verlaat deze kamer. Bij de derde deur aangekomen zie ik dat er een grote trap naar beneden is richting een kelder.

Ik voel me niet op mijn gemak en stap naar achteren en wil weer weg gaan. De deur klapt achter mij dicht en zie dat er geen deurklink is, hij is in een soort slot gevallen. Er is nu geen andere optie dan verder te lopen, de donkere trap omlaag. Als ik beneden ben, sta ik een een grote ruimte met een grote houten stoel in het midden en twee gemaskerde mannen ernaast. Als ik rondkijk zie ik een aantal mensen tegen de muur aan staan die een lang gewaad aan hebben.

Ze hebben een brandende fakkel in hun handen, zodat de kelder net genoeg verlicht is om alles goed te kunnen zien. Ik voel een lichte rilling en kippenvel over mijn hele lichaam. Mijn eerste ingeving is "haal mij hier weg", snel weg. Niemand die wat zegt, niemand die zich beweegt. Ik weet niet wat ik er van moet denken en dat maakt me erg onzeker. Naast mij staat iemand die de hand naar mij uitreikt, met enige aarzeling leg ik mijn hand op die van die persoon.

Als een trouwe hond die zijn baas volgt begeleidt de persoon mij naar de stoel. Gespannen en wat opgewonden van deze vertoning laat ik mij neer zetten op de houten stoel. Met angst in mijn ogen kijk ik rond in de kamer en naar de vreemde leren riempjes die aan de stoel zitten.

Één van de gemaskerde mannen beweegt zich naar mij toe, en doet een blinddoek over mijn ogen. Ik merk dat mijn handen en voeten vast gebonden worden. Nu ben ik echt overgeleverd aan hun. Wat willen ze van mij, wat moet ik doen? Aan de ene kant ben ik bang en aan de andere kant ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren.

Dit heb ik nog nooit meegemaakt en het was altijd een stille droom van mij, die waarschijnelijk nu uit zal komen. Het is stil in de kelder, erg stil. Plotseling lijkt het net of ik kettingen op de grond hoor vallen, ik schrik maar kan niets doen. Ze komen dichterbij, het gerinkel van de kettingen hoor ik nu vlakbij mijn oren.

Dan is het weer stil. Warme adem voel ik in op mijn gezicht, mijn nekharen staan recht overeind. Ik voel een zachte aai over mijn benen wat langzaam naar mijn dijen gaat richting mijn slipje. Het is iets zachts, pluizig, geen mensenhand in ieder geval, die voelt anders aan.

Het strijkt zachtjes over mijn slipje en gaat naar boven naar mijn buik en armen. De bandjes van mijn jurkje worden naar beneden gedaan zodat mijn borsten zichtbaar zijn. Nu voel ik het weer in mijn nek en iets omlaag naar mijn borsten.

Het zachte pluizige dingetje wordt omgeruild in iets kouds wat om mijn tepels heen wordt bewogen. Mijn tepels beginnen harder te worden van genot en ik begin iets te kreunen. Dit voelt erotische en erg geil. Ook voel ik een hand die over mijn slipje strijkt op het zelfde moment.

Mijn kutje wordt wat natter van al de aandacht die ik krijg, terwijl ik niets kan zien wat er om mij heen gebeurt. Er kust iemand mijn natte slipje en die trekt hem langzaam uit tot over mijn knieën. Mijn benen gaan iets uit elkaar en ik voel een tong die voorzichtig mijn schaamlippen begint te kussen. Als ik niet reageer dan worden mijn schaamlippen iets wijder uit elkaar gedaan en wordt mijn klitje vast gezogen door een mond die hevig aan het zuigen en likken is.

Nu hou ik het niet meer en ga met mijn heupen wat heen en weer, mijn kutje tegen zijn mond aan drukken. Ik wil die tong dieper in mij voelen. Mijn lichaam beeft van verlangen, ik ben zo heerlijk geil dat het mij niets meer uit maakt wat ze met mij doen. Ze mogen alles doen wat ze willen, zolang ze mij maar flink en vaak nemen. Als ik harder begin te hijgen en te kreunen, stoppen ze opeens.

Ik snap er niets van. Ik ben zo geil en ze stoppen ermee, wat is nou hun bedoeling, wat willen ze nou? Na 5 minuten wordt er hard op de stoel geslagen met een groot voorwerp. Ik schrik me rot en het maakt mij erg onzeker en angstig. Dan voel ik dat ze mijn borsten vastbinden met een soort touw, het begint zeer te doen.

Dit is niet leuk meer en ik wil mij verzetten tegen hun en schreeuw tegen ze. Dat had ik beter niet kunnen doen, nu krijg ik iets in mijn mond gedrukt zodat ik niets meer kan zeggen. Het is een groot hard voorwerp, die vastgemaakt wordt achter mijn hoofd. Langzaam maar zeker kom ik erachter wat de bedoeling is, wat de spelregels zijn.

Ik mag niets zeggen, niets doen, niets vragen, niet genieten, mij alleen maar overgeven aan hun lusten. Zij zijn de baas, de meesters, ik stel nu niets voor, zij doen het werk. Ik doe nu niets meer en laat ze doen wat ze willen. Er gaan weer minuten voorbij voor mijn gevoel. De blinddoek gaat af en mijn ogen zijn wat prikkelbaar geworden. Tranen stromen zachtjes over mijn wangen. Als ik weer wat helderder kan zien, zie ik de mensen aan de muur staan met hun fakkels in hun handen.

Hun gewaden zijn open en hun naakte lichamen zijn te zien. Het zijn vrouwen die hun hele hebben en houden vertonen aan mij en de rest die daar is.

De gemaskerde mannen die naast mij staan laten hun gezicht nog niet zien. Ze hebben zwepen en kettingen in hun handen en ze willen mij bang maken. Ik hou me dit keer erg rustig en doe niets en laat ze begaan en vertoon geen lust of angst. De mannen draaien zich weer naar mij om en kijken mij strak en doordringend aan.

Ik heb geen idee wat mij te wachten staat en ik ril van angst. Één van de mannen staat nu voor mij en bukt zich voorover naar mijn kutje en doet mijn schaamlippen weer uitelkaar. Hij heeft wat in zijn handen en laat het langzaam in mijn kutje verdwijnen. Het voorwerp wordt met kleine stoten er in en er weer uit gebracht, en met mijn andere hand masseert hij mijn klitje. Ik mag niets zeggen anders houdt hij op, nu wil ik niet dat hij stopt. Het is een heerlijk gevoel wat hij met mijn natte kutje doet.

De andere man pakt een grote brandende kaars en laat wat kaarsvet druipen over mijn buik en gaat langzaam naar boven naar mijn borsten toe. Het is even een brandend gevoel het gesmolten kaarsvet, maar voelt best koel aan na verloop van tijd.

Mijn tepels worden wat harder door het kaarsvet en ik doe mijn ogen dicht zodat ze niet zien dat ik er nu van geniet. Als de twee mannen merken dat ik er lichtelijk door opgewonden wordt stoppen ze weer. Geen gedoe en het kost geen geld!.

Alle sex kanalen zijn geheel gratis te bewonden. De lekkerste gratis sexfilms site in het Nederlands. Bloedgeile trio sex waar twee pikken een chick pakken of twee kutjes een pik verwennen. Hete triootjes in de geilste gratis sex films bekijk je op Sextube. Sex masagee sexfilms - real Erotische massages zuid holland sexfilm xxl seks je op dossy-aal.

Twee heren die één slet afpalen of twee geile wijven die een man suf neuken. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Blonde meid wil ook meespelen.

.. DIKKE TEITEN NAAKT TURNEN

NAAKTE MEISJES IN HET BOS LEKKEREKUT

Toch trek ik de stoute schoenen aan en zorg dat ik om De lekkerste gratis sexfilms site in het Nederlands. Dan geeft hij mij een flinke duw zodat ik op mijn rug lig en hij trekt mijn jurk samen met mijn slipje uit. Mijn tepels die nog steeds hard en stevig aan voelen, stopt ze in haar mond en sabbelt er lekker op. En een goed gevoel van wat er is gebeurt heb ik niet. De geile rooie heks geneukt in het bos. Het is even een brandend gevoel het gesmolten kaarsvet, maar voelt best koel aan na verloop van tijd.

Keldersex 2 pikken in 1 kut